A visszaszámlálás már egy ideje megkezdődött, de ma éjfélkor átmenetileg (?) nekünk bevégeztetik. Az utolsó pillanatban növekedett a Zengő birodalom, összevonta a kiscsapatokat. Természetesen csak a saját érdekeit vette előtérbe ebben az esetben is. Akik beintegrálódtak a 2000-be azoknak csípőből egy ötöskével megemelte a tagdíját, és mivel más frekvencián megy a forgalmazás, még az antennájukat is meg kell csináltatniuk. Ezzel kapcsolatban csak az a furcsa, hogy a törvény szerint működni kellene a csendes címkiadásnak is...... de nem működik. Akkor most ez hogy van? Az egyszerű taxista csak mindent szabályosan tehet, mert különben letiltják, viszont a rabszolgatartója azt tehet amit akar? Ez tipikus esete "az erősebb kutya ba.....k" című népi balladának. Közben ügyesen hülyítik a srácokat, nagy kacsintások közepette, hogy nyugi, nálunk egyenlőre másképp lesz, nyugodtan nyomogathattok majd a címekre. A legnagyobb baj ezzel kapcsolatban, hogy vannak akiknek tényleg jobb ha nyomogatnak. Ezentúl mit fognak csinálni az időutazók vagy azok a kedves kollégák akiknek a rádiójával közvetlenül lehetne rakéta támadást indítani Észak-Korea ellen? Gyorsan ki fog derülni, hogy nincs mese, itt többet senki nem fog felvenni 300-400 címet, de még 200-at sem, mert egyszerűen nem lesz ennyi. A kollégák egyik részénél fellép a Stockholm-szindróma (sokuknál már eddig is megvolt). Ami jelen esetünkben annyit jelent, hogy pár kedves szóért, vélt kedvezményért "futtatója" kedvébe akar járni, illetve sajátjának kezdi érezni az érvelését, és már majdhogynem jótevőjének tekinti. A másik rész viszont majd felteszi a kérdést: hogyha csak ennyi cím lesz, akkor miért fizetek ilyen pimaszul sok tagdíjat, miért viselem el a villanypásztort, és azt a kibökött sok vicsorgó juhászkutyát? Éppen itt lenne az ideje, hogy valamelyik cég valami merőben új felállással lépjen színre, bár szerintem ez hiú ábránd. Mivel az teljességgel kizárt, hogy egy rendszerváltásnál, a régi rendszerből visszamaradt káderek valami újjal, jobbal tudjanak előhozakodni. Nem véletlenül adtam ezt a címet az írásomnak, mert éjfélkor megkezdődnek a harcok a városban is. Sok áldozattal fog járni a változás, de az eddigi helyzet már tarthatatlan volt, viszont folyamatosan hallatni kell a hangunkat, mert ha eddig is ezt tettük volna, akkor nem mérgesedhetett volna el ennyire a helyzet!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://posztokadrosztrol.blog.hu/api/trackback/id/tr975486230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borzkutya 2013.09.01. 19:55:50

@városjáró: Ez nem jó, de ez az emelés nem azért van mert fix a tarifa, hanem azért mert a mobiltaxinál ennyivel kevesebb volt a tagdíj.De mivel beintegrálódott a 2000 be, hozzáemelték a tagdíjat.
süti beállítások módosítása