Szép kis időket élünk, nem mondom!! Agybajt kapok ezektől a celebektől, pazar házak, csilliómilliós autók és parasztság a végletekig. A csapból is a taxi folyik, erre mi történik? Mindenki "együnk csodát Norbija" rögtön beépítette a marketingjébe, ezer éves, taxinak felöltöztetett zsigulijával viszi jobbra balra a népeket. Ott a másik csoda mókus, "beszéljünk szépen magyarul Győző", a vak is látja, hogy megúsztatta a NAV-ot, de nem számít, kaptak egy felfüggesztettet és mindenki boldog a családban. Egy szó nem hangzik el arról, hogy ezt elba....k és ilyet többet soha, de soha többet nem csinálunk. Ott az a soroksári gyilkosság, sajnos megöltek egy anyukát, szörnyű! Erre az egyik futó klub elnökségi tagja megmondja a tutit: "AZT KAPTA A NŐ, AMIT MEGÉRDEMELT" Hogy jön ehhez ez a szájkaratés? Remélem a futótársai kiközösítik, és futhat otthon egy futópadon, ahol elgondolkodhat mikor milyen hülyeségéket beszél össze, és kinek az életébe tipor bele. De ezt az ügyet, saját maga népszerűsítésére "csoda Norbi" sem hagyhatta szó nélkül. Az, hogy elmondja, hogy állítsuk vissza a halálbüntetést, elment volna a fülem mellett, de az, hogy frankó önvédelmi tippeket is ad, az már megint csak hülyeség. Mert, ha annyira vágná ezt a témát, akkor évekkel ezelőtt a szentendrei éttermében nem kapott volna akkora sallert, hogy körbe forgott a buksija, mindezt egy kamerával dokumentálva. Mondtam már, hogy mennyire gáz más hülyítéséből élni? Hányinger, tiszta szemfényvesztés!

DHUN_DYNAMO_MAGICIAN_IMPOSIBLE_3_960_534-1.jpg

Itt ez a dress code téma, hol élünk mi, Észak-Koreában? Ez most tényleg ennyire fontos, hogy ki milyen gatyában jár az egyetemre? Nincs elég más probléma az oktatásban? Ugyanez megy a taxizásban is, egyre szarabbul megy az üzlet, az okos cégvezetők teljesen értelmetlen öltözködési szabályokat vezettek ill. vezetnek be. Minek kell egy 50 éves taxidrivernek felvennie az érettségi öltönyét (másra úgy sem telik) azért, hogy elmenjen az utasért egy garnír szállóhoz? Ettől még nem lesz több utas! Több utas attól lenne, ha megteremtenék a cégvezetők a nyugodt körülményeket, és akkor az utasért egy nyugodt, kipihent, felkészült, értelmesen kommunikáló sofőr menne. Remélem jön majd egyszer egy új csapat, aki képes lesz ezt megteremteni. Nyugalomra lenne végre szükség, nem erre a sok zűrzavarra!

A bejegyzés trackback címe:

https://posztokadrosztrol.blog.hu/api/trackback/id/tr595551305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baupexim1 2013.10.14. 16:13:10

heti egyveleg:))
pont, mint Taki bácsi a szomszédokban:))

teccet ;)
süti beállítások módosítása